Benvinguts caiguts

Benvinguts caiguts del món amateur del vi, em presento, el meu nom és Roger Cuní, sóc nascut a Catalunya, resident a la comarca del Maresme i un apassionat del pla del Bages.

Us presento el meu bloc, aquest tractarà d’una de les meves passions, el vi.

Abans de continuar m’agradaria remarcar que en aquest bloc es tractarà el vi des d’ un punt de vista personal i no expert, de tal forma que els articles i opinions que es  publicaran no tractaran sobre tecnicismes exactes, ni estaran basats amb estudis experts, sino que seran articles d’opinió personal i sense un fi educatiu.

Vaig començar a veure vi a casa, quan es comprava per acompanyar amb un bon àpat de cap de setmana, des de aquell moment vaig començar a sentir curiositat per saber-ne  més, però no a sigut fins ara que he decidit començar a estudiar aquest món.

Actualment curso 1r CFGS de Màrqueting i Publicitat en el món vitivinícola on tinc de professor al Oriol Artigas, que a part de professor té un celler on produeix vins naturals.

Cada vegada tinc més curiositat sobre el tema del vi, i espero que entre els meus articles i els vostres comentaris podem anar creixent i aprenen tots junts!.

A rebeure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *