37ª edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Benvingut caigut,

el cap de setmana del 27 al 29 d’octubre hi va haver a Barcelona, més concretament al Passeig de Lluís Companys (Arc del triomf), la 37a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, on van assistir 68 cellers de les 12 denominacions d’origen del vi català.

Un cop a la fira, es podia degustar els vins que et fessin més gràcia per un preu molt simbòlic, de tal forma que era una mostra ideal per poder augmentar el coneixement sobre el món del vi, poden parlar directament amb els mateixos elaboradors i passar una bona estona amb companyia hi ha que el temps acompanyava.

A continuació adjunto un petit video on és pot observar lo que va ser la fira amb una petita explicació:

I per finalitzar deixo per aquí la guia oficial d’aquest any 2017, on es pot trobar tota la informació més detallada:

GUIA OFICIAL

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *